Bada i musik, välj rätt högtalare

Man kan tro att högtalare endast är till för torra miljöer av den enkla anledningen att el och vatten inte bör samleva. Men det finns altenativ för den som vill lyssna på musik i vattenmiljö. Att vistas i en pool är ett nöje, men kan göras ännu mer behagligt med musik. De allra flesta av oss ser musiken som en vital del av livet, och varför ska den då inte integreras vid poolbad för att maximera välbehaget?

De flesta poolhögtalare är trådlösa, och tillåter dig att skydda musikkällan från att utsättas för vatten samtidigt som du njuter av musiken. Alltså behöver du inte ens tänka på riskerna med elektronik och vatten. Det enda du behöver göra är att slappna av, lyssna på musik och bada precis som du brukar göra. Det finns även leverantörer som erbjuder inbyggda högtalare i till exempel spabad, till exempel Poolstore med sin Salina Music med plats för 7 personer.

Det finns ingen anledning att inte ta möjligheten att lägga till musik till den redan befintliga njutningen med poolbad. Tänk dig att höra tonerna av din favoritlåt samtidigt som du unnar dig ett avslappnande bad i ett varmt spa eller en svalkande swimmingpool.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *