Marknadens bästa poolrobot

En poolrobot är ett väldigt händigt pooltillbehör. Denne fungerar precis som en automatisk gräsmatteklippare, fast istället rengör den din pool. Roboten innehåller en egen integrerad pump och pumpfilter som jobbar av sig oberoende av spa- eller poolanläggningens egna reningssystem.

Att använda en poolrobot sparar extremt mycket tid. Det enda poolägaren själv behöver göra är att koppla in kabeln, och sedan spola rent filtret lite då och då. Dessutom är användet av en automatisk rengöringsmaskin både miljö- och prisvänligt då det minskar kemikalieförbrukningen.

Väldigt viktigt när man köper en poolrobot är att se till att denne funkar bra i praktiken. Exempelvis så fungerar inte vissa dåliga modeller ifall poolen har lite grus eller småsten. Vissa kan vara så pass vassa eller skjuta iväg stenar så att pool linern går sönder. Även har vissa poolrobotar alldeles för små hjul så de blir helt oanvändbara. Det är viktigt att kolla upp kundrecensioner och inte bara produktens specifikationer.

Ett märke som fått väldigt bra kritik är det 25-årigt långa märket Maytronics Dolphin. De har fyra stycken olika modeller som alla fungerar väldigt bra i flera olika pooltyper.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *