Pool nyheter

Aldrig tidigare har det på nätet funnits en så aktiv pool relaterad nyhetsportal som PoolNyheter.se. Pool Nyheter är precis som det låter, en nyhetssajt med inriktning på pool relaterade nyheter.

Vi är här för att hjälpa dig som poolägare att bättre förstå branschen och hur du ska till väga för att bygga, förbättra eller uppgradera din pool. Följ vårat nyhetsflöde för att få mer kunskap inom poolvärlden.

Hur vi jobbar

Med hjälp av våra duktiga skribenter kan vi hålla en väldigt hög kvalitet på de nyheter som vi publicerar. Detta garanterar välspenderad tid för dig som läsare, och gör det möjligt för dig att lära dig nya kunskaper varje gång du besöker våran blog.

Det arbetssätt som Pool Nyheter använder är ett välbeprövat koncept. Vi håller ständigt koll på de största nyhetssajterna och sorterar & sammanställer det viktiga inom pool branschen så att du som läsare kan införskaffa mer kunskap inom området på ett effektivare sätt.

Att bygga badtrappa - Poolnyheter

En poolblogg

Vi följer både nationella och internationella organisationer, bloggar och övriga hemsidor som alla behandlar poolvärlden. Organisationerna har den fördel att de ofta är väldigt trovärdiga i det de skriver. Oftast skriver de om juridik, lösningsförslag och aktuella händelser.

I bloggvärlden hittas alla typer av personer, det kan vara allt från en vanlig poolägare till en välkänd poolsäljare eller till och med en myndighetsperson med ett genuint poolintresse. Självklar sorterar vi efter källans trovärdighet, ifall det bara är en vanlig poolägares blogg så eftersöker vi främst de källor de som inlägget bygger på, medan en myndighetsblogg ofta klassas som mer trovärdiga.

När vi samlat in tillräckligt med information så bearbetas denna, och ihop skrivs slutligen en pappersfärsk artikel som du kan läsa i bussen på väg till jobbet, i fåtöljen hemma eller från badmadrassen i poolen.